Villa Hotel***

Logeer in stijl in ons luxueus charmehotel.


Onze kamers

Ontdek alle kamers

Reserveren

Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Wie onze keuken wil ontdekken, gelieve uw tafel ten minste 1 dag vooraf te reserveren
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

November

3 Oesters | Champagne – Espuma | Cress

Carpaccio Sint-Jakobsnoot | Saffraan gel
Chardonnay – yuzu vinaigrette | Haringkaviaar | Cress

Grietbot | Butternut crème | Champignon mengeling | Dashi jus 

Fazant | Fine Cognac | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

Rode vruchten – chocolade quenelles | Macaron aardbei
Crumble framboos – chocolade | Framboos – rozen espuma | Vanille-ijs

Menu: € 65,00 p.p.
Champagne: Prévoteau Perrier l’ Équilibre – € 82,00

December – Januari

Cappucino kreeft | Rivierkreeft

Sint Jakobsnoot | Paarse bloemkool crème | Beukenzwam | Truffelolie

Snow Crab | Priorat Natur – yuzu | Cress

“Roodpoot” patrijs | Wildjus | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

Rode vruchten – chocolade quenelles | Macaron aardbei
Crumble framboos – chocolade | Framboos – rozen espuma | Vanille-ijs

Menu: € 65,00 p.p.

31 December | 19u30

Eendenlever | Brioche Veenbes | Vijgen chutney | Cress

Kreeft | Spinazie – Peccanoten – jamaicapeper
Gedroogde tomaat | Passievruchtensaus

Consommé Ossenstaart | Shiitake

Grietbot | Spitskool – Vadovan | Zee-egel boter

Cassis sorbet | Champagne espuma

Hertenkalffilet | Poivrade | seizoengroenten | kasteelaardappelen

Panna cotta ring | Witte chocolade structuren | Exotische bol
Yuzu bol | Mango Sorbet

Koffie & Versnaperingen

Menu inclusief aperitief, wijnen, water en Champagne om middernacht
€ 150 p.p.